Rulouri de foitaj cu kaizer

Printeaza

Rulouri de foitaj cu kaizer din: foitaj, kaizer, ceapa, vin, faina, ardei, unt, smantana, sos de rosii, mustar, cimbru, ou, salata verde, varza, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri de foitaj cu kaizer

  • un pachet de foitaj
  • 500 g kaizer
  • două cepe
  • 125 ml vin alb
  • o lingură de făină
  • un ardei gras
  • 50 g unt
  • 150 ml smântână
  • 150 ml sos de roşii
  • două linguri de muştar
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • un ou
  • salată verde
  • varză roşie

 

Mod de preparare:

Foitajul se dezgheaţă la tem­peratura camerei, se taie în fâşii, apoi în dreptunghiuri egale ca dimensiune. Se pune pe fiecare dreptunghi câte o felie de kaizer, se rulează şi se aşază într-o tavă stro­pită cu apă rece.

Se ung la suprafaţă cu ou bătut, se presară cimbru şi se introduce tava în cuptor. Se coc la foc mediu spre iute, timp de 25-30 de minute. Se scot şi se lasă să se răcească pe un grătar.

Cepele se curăţă de foi, se toacă mărunt şi se călesc în untul încins. Pentru prepararea sosului gal­ben se amestecă smântână cu jumătate din cantitatea de ceapă, o lingură de muştar, sare şi piper.

Pentru prepararea sosului roşu se amestecă sosul de roşii cu muştarul şi ceapa rămasă, sarea şi piperul după gust. Se servesc cu salata verde sau salata de varza rosie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.