Rulouri cu dovleac si salata

Printeaza

Rulouri cu dovleac si salata din: foi de placinta, dovleac, ciuerci, usturoi, cimbru, ulei de masline, salata, nuca, rosii, otet, ceapa verde, sare, piper.

 

Ingrediente:Rulouri cu dovleac si salata

  • un pachet aluat foi de plăcintă
  • 300 g dovleac de plăcintă
  • 100 g ciuperci
  • doi căţei de usturoi
  • o linguriţă cu cimbru
  • 100 ml ulei de măsline
  • 250 g salată verde
  • 50 g miez de nucă
  • 3 roşii
  • 30 ml oţet de mere
  • o legătură ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Preparare: Dovleacul se curăţă, se spală, se taie cuburi şi se fierbe zece minute în apă cu sare.

Se scurge, se pasează, se amestecă împreună cu ciupercile tăiate cuburi şi călite separat cu usturoiul feliat.

Se adaugă sare şi piper după gust, cimbru şi se amestecă. Foile de plăcintă se ung fiecare în parte cu ulei, se suprapun câte două şi se ung cu pasta de dovleac.

Se rulează sub formă de melci, se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu ulei şi se coc la foc mediu până ce aluatul devine auriu, într-un bol se amestecă salata verde cu ceapă verde, roşiile feliate, cimbru, ulei de măsline şi oţetul de mere.

Se adaugă nucile tocate, sare şi piper şi se serveşte alături de rulourile reci.

 

Rulouri cu dovleac si salata

Rulouri cu dovleac si salata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.