Rulade de dovlecei umplute cu brânză
PrinteazaRulade de dovlecei umplute cu brânză din: dovlecei, usturoi, cimbru, ulei de masline, sare, piper, otet de vin, miere, salata verde, rosii, ceapa si telemea.
- 4 dovlecei
- 2 catei usturoi
- 1 legatura cimbru
- 16 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 8 linguri otet de vin
- 1 lingura miere
- 200 g salata verde
- 4 rosii
- 2 cepe
- 800 g telemea
Mod de preparare:
Se taie dovleceii în 16 felii pe lung. Se feliază usturoiul. Se prăjesc dovleceii în 8 linguri de ulei 2 min. Se adaugă cimbru, usturoi, sare şi se scurg. Se amestecă oţetul cu sare, piper şi 1 miere; se înglobează uleiul. Se rup bucăţi frunzele de salată.
Se taie roşiile cuburi, ceapa rondele, brânza în 32 de cuburi. Se înfăşoară bucăţile de brânză cu fâşii de dovlecei şi se fixează. Se servesc cu salată şi dressing.
Rulade de dovlecei umplute cu brânză
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulade
Ruladele astea imi fac cu ochiul 😛