Rulade de dovlecei umplute cu brânză

Printeaza

Rulade de dovlecei umplute cu brânză din: dovlecei, usturoi, cimbru, ulei de masline, sare, piper, otet de vin, miere, salata verde, rosii, ceapa si telemea.

Ingrediente:Rulade_de_dovlecei_umplute_cu_brânza

  • 4 dovlecei
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura cimbru
  • 16 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 8 linguri otet de vin
  • 1 lingura miere
  • 200 g salata verde
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • 800 g telemea

 

Mod de preparare:

Se taie dovleceii în 16 felii pe lung. Se feliază usturoiul. Se prăjesc dovleceii în 8 linguri de ulei 2 min. Se adaugă cimbru, usturoi, sare şi se scurg. Se amestecă oţetul cu sare, piper şi 1 miere; se înglobează uleiul. Se rup bucăţi frunzele de salată.

Se taie roşiile cuburi, ceapa rondele, brânza în 32 de cuburi. Se înfăşoară bucăţile de brânză cu fâşii de dovlecei şi se fixează. Se servesc cu salată şi dressing.

Rulade de dovlecei umplute cu brânză

Rulade_de_dovlecei_umplute_cu_brânza

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • rulade

1 comentariu

  1. Ruladele astea imi fac cu ochiul 😛

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.