Rulada mozaic cu carne tocata

Printeaza

Rulada mozaic cu carne tocata din: carne tocata, oua, cartofi, ardei capia, marar, ceapa verde, patrunjel, sare, piper, ulei si miez de paine.

Ingrediente:Rulada_mozaic_cu_carne_tocata

  • un kg carne tocata
  • 2 oua
  • 3 cartofi
  • 4 ardei capia
  • marar
  • 2 legaturi ceapa verde
  • o legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • miezul de la 2-3 felii de paine

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se pun să fiarbă cu apă şi sare. După ce au fiert, se lasă să se răcească, se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Separat, se taie ardeii capia cubuleţe, se curăţă ceapa verde, se spală şi se lasă la scurs.

Intr-un bol, se pune carnea tocată, ouăle, sarea, piperul, cartofii tăiaţi cubuleţe, verdeaţa tocată mărunt, miezul de pâine şi se frământă până se leagă.

Se unge o tavă cu ulei şi se întinde carnea uniform pe toată suprafaţa, se pun cartofii, ardeii şi firele de ceapă. Se rulează cu atenţie şi se bagă în cuptorul încins. După ce s-a copt, se scoate pe un platou şi se serveşte ornată cu frunze de salată şi sos de muştar.

Rulada mozaic cu carne tocata

Rulada_mozaic_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.