Rulada din piept de pui cu garnitura de mazare

Printeaza

Rulada din piept de pui cu garnitura de mazare din: piept de pui, oua, fulgi de porumb, pesmet, alune, mazare, sare, piper si cimbru.

Inrgediente:Rulada_din_piept_de_pui_cu_garnitura_de_mazare

  • 2 bucati de piept de pui
  • 4 oua
  • 200 g fulgi de porumb
  • 200 g pesmet
  • 100 g alune
  • 50 g mazare
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl ştergi bine şi îl condimentezi cu sare şi piper. Tai apoi pieptul de pui pe lung şi îl fierbi în apă în care ai pus un vârf de cuţit de sare.

După ce a fiert, scoţi pieptul de pui pe o farfurie şi-l laşi să se răcească. Baţi ouăle cu sare şi piper.

Zdrobeşti fulgii de porumb şi îi amesteci cu alunele tocate şi cu cimbru. Fiecare bucată de piept de pui o treci prin ou, pesmet şi prin amestecul de fulgi şi alune.

Prăjeşti carnea în baie de ulei încins. Serveşti cu garnitură de mazăre alături.

Rulada din piept de pui cu garnitura de mazare

Rulada_din_piept_de_pui_cu_garnitura_de_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.