Rulada de carne cu ciuperci

Printeaza

Rulada de carne cu ciuperci din: cotlet de porc, ciuperci, bacon, sare, piper, cimbru, usturoi, ulei.

Ingrediente:Rulada_de_carne_cu_ciuperci

  • 800 g cotlet de porc fara os
  • 400 g ciuperci
  • 10 felii bacon
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 6 catei usturoi
  • 2 linguri ulei pentru calit
  • 1 lingura ulei pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Tai cotletul în aşa fel încât să obţii o bucată dreaptă şi o baţi cu ciocanul de şniţele. O dai cu sare şi piper după gust. Speli ciupercile şi le tai pe lung.

Cureţi căţeii de usturoi şi îi zdro­beşti. Incingi ulei în tigaie şi pui ciupercile la călit, apoi adaugi usturoiul, sare şi piper.

Laşi să se combine aromele, opreşti focul şi aştepţi să se răcorească puţin. Aşezi ciupercile pe felia de carne, fâşiile de bacon, rulezi strâns şi legi bucata de carne cu o sfoară.

Ungi o tavă cu ulei, pui ruloul, presari cimbru şi îl înveleşti în folie de aluminiu.

Dai la cuptorul încins pentru o oră. După expirarea timpului, scoţi folia şi aşezi rulada din nou în cuptor. O stropeşti cu zeama lăsată de carne şi o ţii până când se rumeneşte frumos.

După ce s-a răcorit, scoţi sfoara, o tai felii şi o poţi servi.

Rulada de carne cu ciuperci

Rulada_de_carne_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.