Rulada cu legume

Printeaza

Rulada cu legume

Rulada cu legume

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 căţei de usturoi
  • câte 2 ardei graşi roşii şi galbeni
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 cutie roşii bucăţi (425 ml)
  • 2 linguri suc de lămâie
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 ardei iute
  • 3 cepe verzi
  • 4 rulade de porc (a 175 g)
  • 2 linguri făină
  • 250 ml supă
  • zahăr

Preparare:

Tocaţi mărunt ceapa, usturoiul şi ardeiul. Căliţi-le într-o lingură de ulei, adăugaţi roşiile bucăţi şi lăsaţi totul să fiarbă înăbuşit circa 15 minute. Condimentaţi legumele cu sare şi piper.

Tocaţi pătrunjelul, îndepărtaţi seminţele ardeiului iute, tocaţi-l, apoi tăiaţi şi ceapa verde inele. Pasaţi totul şi săraţi. Intindeţi amestecul de legume peste carne, rulaţi-o şi fixaţi-o. Presăraţi-o cu făină.

Prăjiţi rulada în uleiul rămas circa 6 minute. Turnaţi sucul de lămâie şi supa şi lăsaţi-o să fiarbă înăbuşit circa 40 de minute.

Condimentaţi-o cu sare, piper şi un vârf de cuţit de zahăr. Serviţi-o alături de legumele cu ardei gras şi ornaţi-o după cum doriţi, eventual cu puţină verdeaţă.

Rulada cu legume

Rulada cu legume.jpg

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.