Rulada cu ceafa de vita

Printeaza

Rulada cu ceafa de vita din: ceafa de vita, slanina, ceapa, untura, sare, piper.

Ingrediente:Rulada cu ceafa de vita

  • 4 felii ceafa de vită
  • 100 g slănină afumată
  • 50 ml supă de carne
  • 3 cepe roşii
  • 1 lingură untură
  • pu­ţină sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Slănina se taie fâşii subţiri şi două cepe se taie mărunt. Feliile de carne se condimentează cu piper, se aşază fâşiile de slănină, ceapa tocată şi se rulează, apoi se leagă cu sfoară.

Untura se încinge, se prăjesc ruladele pe fie­care parte, apoi se scot din cratiţă.

Ceapa rămasă se taie mărunt, se căleşte în uleiul rămas, se stinge cu supa de carne, apoi se aşază ruladele. Mâncarea se fierbe înăbuşit timp de o oră.

Se condi­mentează după gust cu sare şi piper. Feliile de ruladă se servesc cu conopidă sote şi cartofi fierţi, presărându-se deasupra pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.