Rosii la cuptor cu prosciutto
PrinteazaRosii la cuptor cu prosciutto din: spanac, rosii cherry, ulei de masline, otet de vin rosu, miere, mozzarella, prosciutto, sare si piper.
- 2 maini spanac proaspat
- 12 rosii cherry
- 8 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet de vin rosu
- 1 lingura miere
- 200 g mozzarella
- 8 felii sunca crud uscata
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie in doua rosiile si se amesteca impreuna cu frunzele de spanac; se stropesc cu ulei si otet. Se adauga miere, sare si piper si se amesteca; se repartizeaza compozitia in forme mici de sufleu si se asaza peste fiecare cate o felie de mozzarella.
Se asaza formele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc circa 25 de minute in cuptorul incins la 180 C. Cu circa 5 minute inainte de a fi gata, se asaza pe tava feliile de sunca si se coc pana devin crocante. Rosiile la cuptor se servesc cu sunca.
Rosii la cuptor cu prosciutto
Pofta buna!