Reteta zilei: Gustari calde cu prosciutto

Printeaza

Gustari calde cu prosciutto din: kaki, prosciutto, branza proaspata, salvie, otet balsamic.

 

Ingrediente: 

  • 2 kaki
  • felii de prosciutto
  • branza proaspata
  • 2 frunze salvie, tocata
  • oțet balsamic

 

 

 

 

Mod de preparare:

Pregatiti toate ingredientele.

Gustari calde cu prosciutto

Maruntiti salvia si branza si amestecati sa se omogenizeze. Se feliaza kaki.

In fiecare felie de prosciutto adaugati cate o felie de kaki, presarati branza si inveliti. Stropiti cu otet balsamic.

Gustari calde cu prosciutto

Dati la cuptr 10-15 minute.

Serviti gustarile calde.

Gustari calde cu prosciutto

Gustari calde cu prosciutto

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Gustari cu porumb in aluat

Gustari cu porumb in aluat din: porumb, amidon, sare, praf de copt, ceapa verde, apa cu gheata, ulei, ardei iute, seminte de susan, piper rosu. Ingrediente:  2 stiuleti de porumb 1 cana amidon ½ linguriță de sare ½ lingurita praf de copt 2 cepe verzi tocate ¾ cană de apă cu gheață ulei de gătit […]

 

Gustari cu mozzarella, busuioc si rosii

Gustari cu mozzarella, busuioc si rosii din: mozzarella, roşii cherry, busuioc proaspăt, ulei de măsline extravirgin, sare, piper macinat, boabe de piper negru. Ingrediente: 150g mozzarella 200g roşii cherry câteva frunze de busuioc proaspăt 2 linguri de ulei de măsline extravirgin sare şi piper proaspăt măcinat boabe de piper negru pentru decor Mod de preparare: Se spală roşiile […]

 

retete

Gustari cu sunca

Gustari cu sunca din: paine, telemea, sunca, unt, piper si sare. Ingredinte: 8 felii piine 8 felii telemea 4 felii sunca 2 linguri unt netopit 2 linguri telemea rasa piper sare   Mod de preparare Se ung feliile de franzela cu unt pe o parte si se sareaza foarte putin. Pe patru dintre acestea se […]

Reteta zilei: Gustari picante cu branza

Gustari picante cu branza din: branza cheddar, ardei iute, lapte, faina, ou.   Ingrediente: 700gr branza cheddar, rasa 2 ardei iuti, tocati 1 cană lapte 1 cană făină 2 ouă     Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 170 C. Pregatiti o tava și așezați brânza uniform pe fundul acesteia. Presărați ardeii tocați peste brânză. […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.