Risotto cu sos Cabernet

Printeaza

Risotto cu sos Cabernet din: orez, otet aromat, vin rosu cabernet, parmezan, unt, sare si piper.

Ingrediente:Risotto_cu_sos_Cabernet

  • 200 g orez pentru risotto
  • 50 ml otet aromat
  • 50 ml vin rosu Cabernet
  • 100 g parmezan ras
  • 100 g unt topit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune orezul in apa rece pentru 20 de minute. Se scruge de apa. Se fierb 300 ml apa cu sare. Se adauga orezul, otet aromat si vinul. Se fierb 30-40 de minute.

La final se adauga piper si sare, daca este nevoie. Se adauga untul si parmezanul.

Se amesteca bine. Se umplut forme cu orez si se rastoarna pe farfurii. Se orneaza cu verdeata.

Risotto cu sos Cabernet

Risotto_cu_sos_Cabernet

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.