Ridichi gratinate

Printeaza

Ridichi gratinate din: ridichi de iarna, hribi, usturoi, ulei de masline, smantana, pesmet, unt, sare si branza camembert.

Ingrediente:Ridichi_gratinate

  • 4 ridichi de iarna
  • 500 g hribi
  • 4-6 catei usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 150 g smantana
  • 4 linguri pesmet rumenit in unt
  • 50 g unt
  • sare
  • 250 g branza camembert

 

Mod de preparare:

Se spală ridichile, se curăţă, se feliază si se lasă câteva minute în sită, să se scurgă, cu un praf de sare. Se stropesc cu ulei şi cu usturoi pisat.Ciupercile se curăţă, se spală şi se opăresc în apă cu o lingură de sare.

Se unge tava cu unt, se pre­sară un strat subţire de pesmet rumenit, unul de ciuperci, se stropesc cu smântână, se pun felii de camembert, ridichi şi tot aşa. Deasupra se aşază restul de brânză şi se bagă în cuptor. Se serveşte ornată cu smântâ­nă sau pesmet.

Ridichi gratinate

Ridichi_gratinate

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am mai auzit de ridichi gratinate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.