Reteta zilei: Ciorba de fasole

Printeaza

Ciorba de fasole din: fasole uscata, ardei gras, ceapa, telina, miez de dovlecel, bulion si patrunjel.

 

Ingrediente:

  • ½ kg fasole uscata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • ½ telina
  • miez de dovlecel
  • bulion
  • patrunjel

 

 

Mod de preparare:

Se spala fasolea si se pune la fiert. Se curate si se taie legumele.

Ciorba_de_fasole

Prima apa de pe fasole se arunca.

Se adauga apoi legumele si se lasa la fiert aproximativ o ora si jumatate.

Ciorba_de_fasole_04

Dupa 1 ora se adauga bulionul. La sfarsit se spala si se taie patrunjelul.

Se adauga cand se opreste aragazul.

Ciorba_de_fasole_07

Ciorba de fasole

Ciorba de fasole

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol

Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol din: morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, cimbru, sare, piper, smantana. Ciorba este o mâncare reconfortantă, plină de prospețime și arome intense. Adăugarea cimbrului, fie proaspăt, fie uscat, transformă această ciorbă într-o experiență gustativă aparte. Reteta Ciorbă de Legume cu Cimbru […]

Ciorba de Gască cu Zeama de Varză

Ciorba de Gască cu Zeama de Varză din: gasca, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina, varza, usturoi, leustean, sare, piper, apa. Ciorba de gască cu zeama de varză este un preparat tradițional românesc care aduce în farfurie arome autentice și memorabile. Această rețetă vă va ghida pas cu pas în pregătirea unei ciorbe […]

Ciorbă de legume – Rețetă sănătoasă pentru orice sezon

Ciorbă de legume – Rețetă sănătoasă pentru orice sezon din: apa, cartofi, morcovi, ceapa, telina, ardei gras, dovlecel, radacina de telina, fasole verde, rosii, usturoi, ulei de masline, aptrunjel, sare, piper, zeama de lamaie. Ciorba de legume este un fel de mâncare tradițional și reconfortant, apreciat pentru simplitatea sa și gustul sănătos. Această rețetă de […]

 

retete

Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească

Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească din: burta prefiarta, morcovi, patrunjel, ceapa, smantana, galbenusuri, otet, sare, piper. Descoperă arta culinară românească prin una dintre cele mai iubite și apreciate rețete: Ciorba de Burtă. Îmbinând perfect gusturile bogate și texturile diverse, această ciorbă își are rădăcinile adânc înfipțe în tradiția gastronomică […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.