Retete de post: Spanac cu marar si menta
PrinteazaO reteta de spanac cu marar si menta din: spanac, ceapa verde, usturoi verde, ceapa, marar, frunze de menta, ulei, sare, piper si zeama de lamaie.
- 1-1/2 kg spanac
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura usturoi verde
- 1 ceapa
- 1 legatura marar
- 1 legatura frunze de menta
- 1 ceasca de ulei
- sare
- piper
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
Speli, toci şi frămânţi spanacul. Căleşti cele două feluri de ceapă (verde şi uscată) şi usturoiul în ulei, adaugi spanacul şi puţină apă.
Laşi să fiarbă acoperit, la foc potrivit. Când spanacul e fiert şi scade apa, adaugi zeama de lămâie, sarea, piperul şi verdeaţa tocată mărunt.
Spanac cu marar si menta
Pofta buna!