Retete de post: Spanac cu marar si menta

Printeaza

O reteta de spanac cu marar si menta din: spanac, ceapa verde, usturoi verde, ceapa, marar, frunze de menta, ulei, sare, piper si zeama de lamaie.

Ingrediente:Spanac cu marar si menta

  • 1-1/2 kg spanac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura frunze de menta
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Speli, toci şi frămânţi spanacul. Căleşti cele două feluri de ceapă (verde şi us­cată) şi usturoiul în ulei, adaugi spanacul şi puţină apă.

Laşi să fiarbă acoperit, la foc potri­vit. Când spanacul e fiert şi scade apa, adaugi zeama de lămâie, sarea, piperul şi verdeaţa to­cată mărunt.

Spanac cu marar si menta

Spanac cu marar si menta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.