Spanac cu orez si mărar

Printeaza

Spanac cu orez si mărar 

Speli spanacul foarte bine, îl pui la fiert în apă rece cu sare şi când e gata îl scurgi şi îl tai mărunt. Căleşti în ulei orezul spălat bine, stingi cu apă şi când „înfloreşte” adaugi spa­nacul şi puţină apă.

Pui apoi zahărul şi potriveşti gustul de sare şi piper. Adaugi puţină zeamă de lămâie sau sare de lămâie, presari mărarul tocat mărunt şi dai mân­carea la cuptor pentru 15 minute, la foc mic, până scade.

1 comentariu

  1. Simplu si gustos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.