Retete de post: Tocanita de ceapa

Printeaza

Tocanita de ceapa din: ceapa, rosii, usturoi, morcov, marar, ulei, otet, boia, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de ceapa

  • 6 cepe
  • 4 buc. rosii
  • 1 buc. morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 1 pahar de ulei
  • otet
  • boia
  • zahar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu boiaua.

Cind ceapa s-a inmuiat, se adauga rosiile taiate marunt, otetul, zaharul, sarea, piperul si se lasa la fiert 10 minute.

La sfirsit, se adauga mararul tocat marunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.