Retete de post: Supa de rosii cu fidea I

Printeaza

Supa de rosii cu fidea din: rosii, ceapa, ardei, zahar, patrunjel, marar, fidea, sare, boabe de piper.

Ingredinte:Supa de rosii cu fidea

  • 1 kg. rosii
  • 1ceapa
  • 1 ardei
  • zahar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • fidea (fara ou)
  • sare
  • boabe de piper

Mod de preparare:

Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc. Rosiile se spala, se dau pe razatoare si se adauga peste ceapa si ardei.

Se fierb 10-15 minute, amestecindu-se continuu, se adauga 2 l de apa si se mai lasa la fiert. Se adauga o mina de fidea, zaharul, boabe de piper si se potriveste de sare.

Dupa ce se stinge focul, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.