Reţete de post: Sărăţele cu chimen

Printeaza

Sărăţele cu chimen din: faina, margarina, drojdie, apa minerala, chimen, sare, ulei,

Ingrediente:Saratele cu chimen

  • 250 g făină
  • 70 g margarină
  • 25 g drojdie
  • 1 ceşcuţă apă minerală
  • 1 linguriţă chimen
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu drojdia, margarina, apa minerală, pui şi sare şi frămânţi până obţii un aluat potrivit de moale.

Intinzi apoi o foaie, o ungi cu ulei şi o tai fâşii lungi de 12 cm sau în alte forme, le presari cu chimen, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor, pentru 15-20 de minute.

Sărăţele cu chimen

Saratele cu chimen

Poftă bună!


Saratele cu parmezan

Saratele cu parmezan din: faina, unt, parmezan, lapte, smantana, cartofi. Ingrediente: 200 g făină 80 g unt 100 g cartofi fierţi şi zdrobiţi 150 g parmezan ras 1 ou sare 1 lingură lapte 1 lingură smântână seminte de in   Mod de preparare: Se amestecă 200 g făină cu 80 g unt; se înglobează 100 […]

Sărăţele cu chimen

Saratele simple cu chimen

Saratele simple cu chimen din: cascaval, faina, smantana, chimen. Ingrediente: 100 g caşcaval ras 50 g făină de migdale 1 ou 1 lingură smântână (30% grăsime) sare seminţe de chimen   Mod de preparare: Se pregăteşte aparatul de wafe. Se amestecă într-un bol făina de migdale împreună cu oul, smântână grasă, caşcavalul ras, sarea şi […]

 

 

Incoming search terms:

  • saratele de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.