Saratele cu parmezan din: faina, unt, parmezan, lapte, smantana, cartofi. Ingrediente: 200 g făină 80 g unt 100 g cartofi fierţi şi zdrobiţi 150 g parmezan ras 1 ou sare 1 lingură lapte 1 lingură smântână seminte de in Mod de preparare: Se amestecă 200 g făină cu 80 g unt; se înglobează 100 […]
Reţete de post: Sărăţele cu chimen
PrinteazaSărăţele cu chimen din: faina, margarina, drojdie, apa minerala, chimen, sare, ulei,
- 250 g făină
- 70 g margarină
- 25 g drojdie
- 1 ceşcuţă apă minerală
- 1 linguriţă chimen
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Amesteci făina cu drojdia, margarina, apa minerală, pui şi sare şi frămânţi până obţii un aluat potrivit de moale.
Intinzi apoi o foaie, o ungi cu ulei şi o tai fâşii lungi de 12 cm sau în alte forme, le presari cu chimen, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor, pentru 15-20 de minute.
Sărăţele cu chimen
Poftă bună!
Saratele simple cu chimen
Saratele simple cu chimen din: cascaval, faina, smantana, chimen. Ingrediente: 100 g caşcaval ras 50 g făină de migdale 1 ou 1 lingură smântână (30% grăsime) sare seminţe de chimen Mod de preparare: Se pregăteşte aparatul de wafe. Se amestecă într-un bol făina de migdale împreună cu oul, smântână grasă, caşcavalul ras, sarea şi […]
Incoming search terms:
- saratele de post