Retete de post: Ardei copti

Printeaza

O reteta de post de ardei copti din: ardei capia, usturoi, sare, otet si facultativ untdelemn.

Ingrediente:Ardei copti

  • 8-10 ardei capia
  • usturoi
  • sare
  • oţet
  • facultativ: untdelemn (pentru prăjit)

 

Mod de preparare:

Ardeii se prăjesc în untdelemn sau se coc pe tablă, la foc mic. Se pun apoi într-o oală cu apă, după care se jupoaie de pieliţe. Dacă dorim să-i mâncăm cu usturoi, acesta se zdrobeşte şi se subţiază cu puţină apă. In sosul de usturoi punem ardeii copţi şi despieliţaţi.

Dacă dorim să-i mâncăm cu oţet, atunci se face un sos din apă, oţet şi sare. Se presără puţină sare şi pe ardei, după care se lasă în sos cel puţin o jumătate de oră, înainte de a-i mânca.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.