Reteta zilei: Prajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel

Printeaza

O reteta de prajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel din: oua, fructoza, lapte, faina, vanilie, unt, ingheata de ciocolata si topping de caramel.

Prajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel

Ingrediente:

  • 8 oua
  • 200 g fructoza
  • 1 l lapte
  • 12 linguri faina
  • aroma vanilie
  • 1 pachet de unt
  • inghetata de ciocolata
  • topping de caramel

 

Mod de preparare:

Se topeste untul si se lasa la racit. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu fructoza si vanilia intr-un vas mai adanc.

Prajitura_cu_lapte_inghetata_de_ciocolata_si_topping_de_caramel_04

Se adauga untul topit si racit, se incorporeaza faina in aluat, se adauga laptele si la sfarsit se adauga albusurile batute spuma.

Prajitura_cu_lapte_inghetata_de_ciocolata_si_topping_de_caramel_19

Se da la cuptor la foc moderat pentru 30-40 minute.

Prajitura_cu_lapte_inghetata_de_ciocolata_si_topping_de_caramel_22

Se serveste rece cu inghetata de ciocolata si topping de caramel.

Prajitura_cu_lapte_inghetata_de_ciocolata_si_topping_de_caramel_24

Prajitura cu lapte, inghetata de ciocolata si topping de caramel

Prajitura_cu_lapte_inghetata_de_ciocolata_si_topping_de_caramel_25

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.