Reteta zilei: Frittata cu sparanghel, rosii si branza

Printeaza

Frittata cu sparanghel, rosii si branza din: oua, smantana, sare, piper, ulei de masline, unt, sparanghel, ceapa, rosie, branza.

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_11

Ingrediente :

  • 6 oua
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 buchet de sparanghel
  • 2 cepe, cuburi
  • 1 rosie, cuburi
  • 100gr branza, maruntita

 

Mod de preparare :

Intr-un bol mediu, amestecati impreuna oua, smantana, 1/2 lingurita de sare si piper.

Incalziti uleiul de masline si untul intr-o tigaie la foc mediu.

Adaugati sparanghelul si ceapa si gatiti pana cand se rumenesc.

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_05

Ridicați caldura spre mediu-mare și se adauga rosiile si un varf de cutit de sare.

Gatiti aproximativ 2 minute.

Se toarna amestecul de ou peste sparanghel și gatiti cateva minute.

Se presara branza și se reduce focul la mic.

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_09

Gatiti pana se topeste branza.

Dati apoi la cuptor pana se rumeneste.

Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_12

Frittata cu sparanghel, rosii si branza

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_13

 

Pofta buna!

 

 

 

Poate te intereseaza si:

Frittata cu branza si praz

Frittata cu branza si praz din: unt, ulei de masline, praz, usturoi, rucola, oua, lapte, branza, patrunjel, piper, sare, branza. Ingrediente:  1 lingura unt 1 lingura ulei de masline 1 ceasca praz, felii subtiri 1 catel usturoi, tocat 1 cana rucolla 8 ouă ½ ceasca lapte 1 ceasca brânză 3 linguri patrunjel proaspat, tocat 1/4 […]

 

Frittata cu de toate şi garnitură de fasole afumată

Frittata cu ciuperci si ceapa verde

Frittata cu ciuperci si ceapa verde din: ulei, unt, pancetta, ciuperci, ceapa verde, cimbru, sare, fulgi de chili, oua, lapte, parmezan. Ingrediente:  1 lingură de ulei sau unt 1/2 ceasca pancetta, cuburi, aproximativ 100g 450 g ciuperci 3 fire ceapa verde, tocata cimbru 1 praf sare 1 praf fulgi de chili 6 ouă 125 ml […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.