Reteta zilei: Cotlete de porc cu cartofi si ceapa la cuptor

Printeaza

Cotlete de porc cu cartofi si ceapa la cuptor din: cotlete de porc, faina, cartofi rosii, ceapa, supa crema de ciuperci, branza cheddar, sare, piper, patrunjel, ulei.

Cotlete_de_porc_cu_cartofi_si_ceapa_la_cuptor_06

Cotlete de porc cu cartofi si ceapa la cuptor

 

Ingrediente:

  • 5 cotlete de porc fara os, taiate in jumatate
  • 1/2 cana faina
  • 3 cartofi rosii, felii
  • 1/2 ceapa, felii subtiri
  • 350 ml supa crema de ciuperci
  • 1 1/2 ceasca branza cheddar, maruntita
  • Sare si piper, dupa gust
  • Patrunjel, pentru garnitura
  • Ulei, pentru prajit

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C. Puneti faina intr-un vas si dati cotletele prin ea. Asezonati cu sare si piper, dupa gust pe fiecare parte. Incalziti 2-3 linguri de ulei intr- o tigaie mare la foc mediu. Gatiti cotletele pe ambele parti.

Cotlete_de_porc_cu_cartofi_si_ceapa_la_cuptor_02

Intr-un vas termorezistent asezati jumatate din feliile de cartofi. Adaugati cotletele, restul feliilor de cartofi, ceapa si presarati sare si piper. Intr-un bol, adaugati crema de ciuperci, adaugati apoi apa si amestecati pana se combina.

Cotlete_de_porc_cu_cartofi_si_ceapa_la_cuptor_03

Turnati in vas, adaugati branza maruntita si dati la cuptor 30-45 de minute. Decorati cu patrunjel si serviti.

Cotlete_de_porc_cu_cartofi_si_ceapa_la_cuptor_05

Cotlete de porc cu cartofi si ceapa la cuptor

Cotlete_de_porc_cu_cartofi_si_ceapa_la_cuptor_06

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.