Reteta zilei: Biban la abur cu sos picant
PrinteazaBiban la abur cu sos picant din: biban, sare, piper, coriandru, ardei iuteportocale, ceapa.
Ingrediente:
- 4 fileuri biban de mare
- sare si piper
- coriandru
- lgume, pentru servire
Ingrediente pentru sos:
- 2 ardei iuti
- 2 portocale
- 1 ceapa
Mod de preparare:
Pregatiti sosul. Coaceti ardeii si pastrati deoparte 20 de minute, apoi curatati de coaja.
Se curata si se feliaza fiecare portocala. Puneti intr-un bol.
Curatati ardeii de seminte si se maruntesc. Curatati si feliati ceapa. Amestecati portocalele cu ardeiul iute si ceapa. Asezonati.
Asezonati pestele. Inveliti in hartie de copt si asezati intr-o cratita. Fierbeti la aburi timp de aproximativ 8 minute.
Se decoreaza cu coriandru proaspat si se serveste cu sos si legume.
Biban la abur cu sos picant
Pofta buna!
Nu prea ma omor eu dupa peste, asa ca nici bibanul nu face parte din masa mea …