Reteta chiftelute

Printeaza

Reteta chiftelute din: peste, paine, faina, ceapa, sare, piper ou, ulei, verdeata, usturoi.

Ingrediente:Reteta chiftelute

  • 600 g peşte alb
  •  50 g pâine albă
  •  40 g făină
  •  50 g ceapă
  •  sare
  •  piper
  •  1 ou
  •  verdeaţă
  •  150 ml ulei
  •  10 g usturoi

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele şi îl pui la fiert în apă rece cu sare. După ce a fiert, îl scurgi de apă şi îl laşi să se răcească.

După ce carnea de peşte s-a răcit, o treci prin maşina de tocat împreună cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, ceapa, usturoiul şi verdeaţa. Amesteci oul cu piperul şi sarea, adaugi amestecul la compoziţia de carne de peşte şi omogenizezi.

Formezi chifteluţe, le tăvăleşti prin făină, apoi le prăjeşti într-o baie de ulei încins. Serveşti chifteluţele calde, ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.