Reteta zilei: Snitele milaneze

Printeaza

O reteta de Snitele milaneze din: piept de pui, oua, miez de paine, sare, piper si ulei.

Snitele_milaneze_13

Snitele milaneze

 

Ingrediente:

  • 2 kg piept de pui
  • 5 oua
  • Miezul de la 1 ½ paine (pentrupesmet)
  • Sare
  • Piper
  • Ulei

 

 

Mod de preparare:

Se portioneaza pieptul de pui pentru snitele. Se spala carnea bine. Intr-un castron mare se bat oualele. Se adauga carnea de pui, se acopera cu folie de aluminiusi se da la frigider pentru 2 ore.

Snitele_milaneze_05

Miezul de paine se marunteste la robot, se asezoneaza cu sare si piper. Dupace au trecut cele 2 ore se scoate carnea de la frigider. Intre timp se pune ulei in tigaie la incins. Cand uleiul este incins se scot pe rand bucatile de snitel din ou, se dau prin pesmet si se pun la prajit.

Snitele_milaneze_08

Se prajesc aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Se scot din tigaie pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces. Se serves calde.

Snitele_milaneze_11

Snitele milaneze

 

Snitele_milaneze_12

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.