Pulpe de pui cu salata de ardei si rosii coapte

Printeaza

O reteta de Pulpe de pui cu salata de ardei si rosii coapte din: pulpe de pui, ardei grasi, rosii, ceapa verde, ulei, cimbru, miere, zeama de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu salata de ardei si rosii coapte

  • 8 pulpe de pui
  • 4 ardei grasi (2 rosii, 2 verzi)
  • 4 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 castraveti
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat maruntit
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curata pulpe, parliti-le la flacara aragazului si crestati-le pe ambele parti. Spalati-le si scurgeti-le de apa, stergeti-le, apoi ungeti-le cu ulei si presarati-le cu sare si piper. Amestecati intr-un castron mierea cu zeama de lamaie si cimbrul, dupa care ungeti pulpe de pui cu acest amestec.

Puneti-le pe gratarul incins si frigeti-le pana se rumenesc bine pe toate partile. Puneti pe gratar ardeii grasi si rosiile taiate in felii si frigeti-le pana se rumenesc putin pe ambele parti, apoi puneti-le intr-un castron.

Adaugati ceapa verde tocata marunt si castravetii taiati rondele. Serviti cate 2 pulpe la o portie alaturi de salata de ardei si rosii coapte si ornati cu feliute de lamaie.

Pulpe de pui cu salata de ardei si rosii coapte

Pulpe de pui cu salata de ardei si rosii coapte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.