Pulpe de pui cu salată de ardei şi roşii coapte

Printeaza

O reteta delicioasa de Pulpe de pui cu salată de ardei şi roşii coapte din: pulpa de pui, ardei grasi, rosii, ceapa verde, castraveti, ulei, cimbru uscat, miere, zeama de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu salată de ardei şi roşii coapte

  • 8 pulpe de pui
  • 4 ardei grasi (2 rosii, 2 verzi)
  • 4 rosii
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 castraveti
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat maruntit
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati pulpele, parliti-le la flacara aragazului si crestati-le pe ambele parti. Spalati-le, scurgeti-le de apa, stergeti-le, apoi ungeti-le cu ulei si presarati-le cu sare si piper. Amestecati intr-un castron mierea cu zeama de lamaie si cimbrul, dupa care ungeti pulpele de pui cu acest amestec.

Puneti-le pe gratarul incins si frigeti-le pana se rumenesc bine pe toate partile. Puneti pe gratar ardeii grasi si rosiile taiate in felii si frigeti-le pana se rumenesc putin pe mabele parti, apoi puneti-le intr-un castron.

Adaugati ceapa verde tocata marunt si castraveti taiati in rondele. Stropiti salata cu uleiul ramas si potriviti de sare si piper. Serveti cate 2 pulpa la o portie, alaturi de salata de ardei si rosii coapte si ornati cu feliute de lamaie.

Pulpe de pui cu salată de ardei şi roşii coapte

Pulpe de pui cu salată de ardei şi roşii coapte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.