Pulpe de pui la gratar

Printeaza

Pulpe de pui la gratarPulpe de pui la gratar

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 pahar de bere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cu o zi înainte să frigi pulpele de pui, le cureli, le speli şi le pui într-o cratiţă. Torni peste ele berea şi presari căţeii de usturoi tăiaţi mărunt, sare şi piper după gust.

Dai apoi pulpele la frigider. A doua zi, ungi grătarul cu o felie de slănină, apoi pui pulpele să se frigă. Vor fi fragede şi foarte gus­toase!


Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.