Pulpa de caprioara la tava

Printeaza

Pulpa de caprioara la tava din: pulpa de caprioara, slanina, vin, sare, otet, ulei, ceapa, morcov, telina, cimbru, dafin, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 kg pulpa de caprioara
  • 150 g slanina
  • 3-4 linguri de vin
  • sare

pentru marinata:

  • 1 pahar vin
  • 1 pahar otet din vin
  • 1 lingura ulei
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 2-3 fire cimbru
  • 2-3 foi dafin
  • sare
  • 10 boabe piper

 

Mod de preparare:

Friptura de căprioară se poate prepara şi fără marinată, carnea fiind destul de fragedă.

Este mai gustoasă însă dacă, înainte de a o pune la tavă, carnea a stat câteva ore în marinată.

Se aşază în tavă o bucată de pulpă împănată cu felioare de slănină.

Se unge cu ulei şi se adaugă, la fript, 1-2 linguri din zeama marinatei.

Când carnea este fragedă şi bine rumenită, se taie felii şi se aşază pe farfurie. In sosul din tavă se adau­gă 3-4 linguri de vin, se mai fierbe şi se serveşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

Friptura de caprioara cu zmeura

Friptura de caprioara cu zmeura

Friptura de caprioara cu zmeura din: friptura de caprioara, sare, piper, unt, ienupar, ceapa, zmeura, vin, otet, patrunjel. Ingrediente: 2 bucati friptura de căprioară sare şi piper negru proaspăt măcinat 1/2 lingură de bobiţe de ienupăr, zdrobite 2 linguri de unt 1 ceapă 200 g zmeura 2 linguri de vin 2 linguri de oţet de mure […]

 

Mancare cu carne de caprioara

Mancare cu carne de caprioara

Mancare cu carne de caprioara din: pulpa de caprioara, slanina, ficat de porc, ansoa, unt, ulei de masline, vin rosu, telina, morcovi, ceapa, salvie, cimbru, maghiran, cuisoare, boabe de piper, sare, scortisoara. Ingrediente: 1 kg pulpă de căprioară 50 g slănină 100 g ficat de porc 3 fileuri de anşoa conservate în saramură 50 g […]

 

Carne de caprioara cu fructe de padure

Carne de caprioara cu fructe de padure

Carne de caprioara cu fructe de padure din: carne de caprioara, fructe de padure, afine, telina, morcov, ceapa rosie, foi de dafin, vin rosu, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente: 400 g carne de căprioară 200 g fructe de pădure 200 g afine 1 tijă de ţelină 1/2 morcov 1/2 ceapă roşie 2 […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.