Pui cu bob

Printeaza

Pui cu bob din: pulpe de pui, bob fiert, ceapa, pasta de tomate, salam afumat, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Pui_cu_bob

  • 2 pulpe intregi de pui
  • 100 g bob fiert
  • o ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 150 g salam afumat
  • 1/2 legatura patrunjel
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se scoate osul de pe fiecare pulpă încer­când, pe cât posibil, să se menţină forma iniţială a pulpei. In ulei încins se căleşte ceapa tocată mărunt. După ce s-a înmuiat se adaugă salamul tăiat cubuleţe şi se lasă şi el la călit. Apoi, se pune pasta de tomate desfăcută cu puţină apă, bobul fiert, sare şi piper şi se lasă la fiert aproximativ 5 minute.

Carnea se aşază într-o tavă de cuptor, se toarnă sosul de bob şi salam, se mai adau­gă puţină apă şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se serveste cald, cu patrunjel marunt tocat.

Pui cu bob

Pui_cu_bob

Pofta buna!

 

30 de minute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.