Pricomigdale gustoase

Printeaza

Pricomigdale gustoase din: albusuri, zahar tos, rom, nuci, esenta de migdale, zahar vanilat, piure de castane si zahar praf.

Ingrediente:Pricomigdale_gustoase

  •  6 albusuri
  • 450 g zahar tos
  • 50 ml rom
  • 400 g nuci macinate
  • 1 lingurita esenta de migdale
  • 50 g zahar vanilat
  • 300 g piure de castane
  • 100 g zahar praf

 

Mod de preparare:

prajiti nucile in tigaia uscata, apoi frecati-le cu o lingura de lemn, pentru a elimina pielitele maronii. Macinati-le. Bateti albusurile spuma, la bain-marie, timp de 10 minute, apoi puneti vasul pe masa.

Cand spuma se tine bine de tel, adaugati zaharul, treptat si romul, batand mereu ingredientele.

Pentru a se intari mai repede spuma, puneti vasul la bain-marie si apoi luati-l, de mai multe ori. Adaugati esenta de migdale, zaharul vanilat si nucile macinate cand spuma se tine bine de tel.

Puneti-o in compozitie cu o lingurita intr-o tava unsa si tapetata. Coaceti rondelele la foc potrivit.

Lasati spatiu intre ele, pentru ca cresc mai mult. Ungeti pricomigdalele cu piure de castane si lipiti-le cate doua. Treceti-le prin zahar praf inainte de a le aseza pe un platou la racit.

Pricomigdale gustoase

Pricomigdale_gustoase

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.