Prăjitură pentru diabetici

Printeaza

Prăjitură pentru diabetici din: mere, coacaze, pesmet, oua, branza fina, praf de copt, indulcitor, ulei, oua, branza, zeama de lamaie.

Ingrediente:Prajitura_pentru_diabetici

pentru blat:

  • 4 mere + coacaze
  • 200 g pesmet
  • 2 oua
  • 250 g branza fina
  • 1 praf de copt
  • 40 g indulcitor
  • 4 linguri ulei

pentru crema:

  • 2 oua
  • 200 g branza fina
  • 40 g indulcitor
  • 50 g coacaze
  • 300 g mere
  • zeama de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Din pesmet, ouă, brânză, praf de copt, îndulcitor şi ulei faci un aluat, bine frământat, pe care îl întinzi în tavă cu mâna, apăsând cu degetele din loc în loc. Tava trebuie să fie tapetată în prealabil cu hârtie de copt. Cureţi merele şi le tai felii, apoi le aşezi peste blat, alternând cu coacăzele.

Pregatesti crema:  Amesteci ouăle cu brânza fină şi cu îndulcitorul. Peste compoziţia din tavă, întinzi crema şi peste cremă aşezi mere tăiate rondele sau felii, stropite cu zeama de lămâie şi împrăştii coacăzele uniform. Dai tava la cuptor.

Prăjitură pentru diabetici

Prajitura_pentru_diabetici

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.