Prăjitură pentru diabetici

Printeaza

Prăjitură pentru diabetici din: mere, coacaze, pesmet, oua, branza fina, praf de copt, indulcitor, ulei, oua, branza, zeama de lamaie.

Ingrediente:Prajitura_pentru_diabetici

pentru blat:

  • 4 mere + coacaze
  • 200 g pesmet
  • 2 oua
  • 250 g branza fina
  • 1 praf de copt
  • 40 g indulcitor
  • 4 linguri ulei

pentru crema:

  • 2 oua
  • 200 g branza fina
  • 40 g indulcitor
  • 50 g coacaze
  • 300 g mere
  • zeama de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Din pesmet, ouă, brânză, praf de copt, îndulcitor şi ulei faci un aluat, bine frământat, pe care îl întinzi în tavă cu mâna, apăsând cu degetele din loc în loc.

Tava trebuie să fie tapetată în prealabil cu hârtie de copt. Cureţi merele şi le tai felii, apoi le aşezi peste blat, alternând cu coacăzele.

Pregatesti crema:  Amesteci ouăle cu brânza fină şi cu îndulcitorul.

Peste compoziţia din tavă, întinzi crema şi peste cremă aşezi mere tăiate rondele sau felii, stropite cu zeama de lămâie şi împrăştii coacăzele uniform. Dai tava la cuptor.

Prăjitură pentru diabetici

Prajitura_pentru_diabetici

Pofta buna!

 

 

Poate iti place si:

Tort pentru diabetici

Tort pentru diabetici din: oua, mere, nuci, unt, zaharina. Ingrediente: 4 oua zaharina 120 g unt 60 g nuci 2 mere   Mod de preparare: Se amestecă 4 gălbenuşuri răscoapte rase pe râzătoare, cu 4 gălbenuşuri crude, 2 pastile de zaharină sfărâmate şi 120 g unt frecat spumă. Se înglobează 60 g nuci măcinate. Se […]

 

Gem pentru diabetici

Gem pentru diabetici

Gem pentru diabetici din: fructe de josta, fructoza, pectina, vanilie, scortisoara, zmeura. Ingrediente: 1000 g fructe de josta 500 g fructoză 3 linguri de pectină 1 păstaie de vanilie 1 beţişor de scorţişoară 3 cl rachiu de zmeură   Mod de preparare: Fructele de josta se spală, se tamponează cu un prosop, se pisează cu […]

 

Compot de mere cu stafide

Compot raw pentru diabetici

Compot raw pentru diabetici din: pere, capsune, banane, lamaie. Ingrediente: 4 pere bine coapte 12 căpşune 2 banane 1 lămâie   Mod de preparare: Curăţaţi perele, scoateţi sâmburii. Curăţaţi ba-nanele. Scoateţi codiţa la căpşune. Tăiaţi totul în bucăţi şi puneţi în bolul mixerului împreună cu zeama de lămâie. Daţi totul la mixer până obţineţi un […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.