Portocale cu inghetata

Printeaza

Portocale cu inghetata din: portocale, frisca, inghetata vanilie.

Portocale_cu_inghetata

Ingrediente:

  • 10 portocale
  • 250 ml frişcă
  • 500 g îngheţată de vanilie

 

 

 

Mod de preparare:

Tai câte un capac şi storci fiecare portocală. îndepărtezi restul de miez cu o lingură. Mixezi sucul de la portocale cu îngheţata de vanilie şi cu 200 ml de frişcă.

Umpli portocalele şi le dai la congelator câteva ore. Inainte să le serveşti, ornezi portcalele cu frişca rămasă.

Portocale cu inghetata

Portocale_cu_inghetata

Pofta buna!

1 comentariu

  1. imi place desertul asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.