Plăcintă cu fructe de pădure

Printeaza

Plăcintă cu fructe de pădure din: zahar pudra, faina, praf de copt, ulei, ou, lapte, branza de vaci, zahar pudra, zahar vanilat, ou, lapte, fructe de padure.

Ingrediente:Placinta_cu_fructe_de_padure

blat (1 cana = 250 ml):

  • 125 g zahar pudra
  • 1 cana faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 95 ml ulei
  • 1 ou batut
  • 1/2 cana lapte

umplutura:

  • 400 g branza de vaci
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 70 ml lapte
  • 300 g fructe de padure asortate

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amesteca faina cu praf de copt si zahar: se se înglobează uleiul, oul şi lap¬tele. Se frământă aluatul şi se aşază într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Se amestecă brânza de vaci cu zahăr, zahăr vanilat, ou şi lapte; se repartizează pe blat cu o lingură.

Se presară deasupra fructe de pădure şi se coace prăjitura timp de cca 30 min. în cuptorul încins la 180 °C, până ce se rumeneşte la suprafaţă şi marginile se desprind de pe formă. Se lasă să se răcească în formă, apoi se taie bucăţi, înainte de servire se pudrează cu zahăr.

Plăcintă cu fructe de pădure

Placinta_cu_fructe_de_padure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.