Placinta ciobanului cu carne de miel

Printeaza

Placinta ciobanului cu carne de miel din: carne de miel, bulion, lapte, morcov, ceapa, cartofi, unt, ulei, branza de burduf, sare, piper, cimbru. fara poza

Ingrediente:Placinta_ciobanului_cu_carne_de_miel

  • 700 g carne de miel, tocata
  • 1 borcanel bulion
  • 50 ml lapte
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5 cartofi
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri ulei
  • branza de burduf
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare:

Incingi uleiul intr-o cratita, adaugi ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele subtiri. Lasi cateva minute pana se inmoaie legumele, apoi adaugi carnea tocata. Lasi 10 minute sa fiarba sub capac, apoi condimentezi si pui bulionul.

Intre timp, fierbi cartofii in apa cu sare. Dupa ce au fiert, prepari din ei un piure, in care adaugi unt si lapte. Ungi o forma de budinca cu unt, pui carnea tocata si deasupra asezi piureul preparat. Razi branza de burduf si dai totul la cuptor pentru 20 de minute, la 200°C.

Placinta ciobanului cu carne de miel

Placinta_ciobanului_cu_carne_de_miel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.