Plachie de peşte

Printeaza

O reteta delicioasa de plachie de peste din: ceapa, ardei, morcov, rosie, peste, sare, ulei si boabe de piper.

Ingrediente:Plachie de peşte

  • ceapă
  • ardei
  • rondele de morcov
  • rondele de roşie
  • peşte tăiat felii de 3-4 cm
  • puţină sare
  • ulei
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Legumele cu puţină sare se prăjesc în ulei. Bucăţile de peşte se pre¬sară cu sare şi se stropesc cu zeamă de lămâie.

Se aşază într-o tavă mai întâi legumele, apoi peştele. Pe fiecare bucată de peşte se pune o rondea de roşie. Se adaugă câteva boabe de piper.

Se introduce în cuptorul încălzit şi se lasă 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.