Pipote marinate, cu seminte de susan

Printeaza

Pipote marinate, cu seminte de susan din: pipote de pui, sos de soia, ceapa, ardei gras, seminte de susan, zeama de lamaie, ulei de seminte de susan, ardei iute.

Ingrediente:Pipote_marinate_cu_seminte_de_susan

  • 500 g pipote de pui
  • 1/4 pahar sos de soia
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 linguri seminte de susan
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de seminte de susan
  • 1 ardei iute

 

Mod de preparare:

Speli pipotele şi le cureţi, dacă este cazul. Le fierbi la foc mic, aproximativ 1 oră, până când furculiţa pătrunde cu uşurinţă în ele. Scurgi pipotele fierte şi le tai în felii lungi şi subţiri. Cureţi ardeii şi cepele, le speli şi le tai mărunt. Amesteci într-un bol uleiul de susan, sosul de soia, ardeii, zeama de lămâie şi seminţele de susan.

In acest amestec marinezi pipotele timp de 30 de mi­nute. Scoţi feliile de pipote din marinată şi le frigi în tigaie, la foc mic, pentru 5-10 minute, având grijă să le întorci pe ambele părţi. Le scoţi pe un platou şi, cât sunt calde, le stropeşti cu amestecul în care s-au marinat. Le consumi ală­turi de o salată de varză.

Pipote marinate, cu seminte de susan

Pipote_marinate_cu_seminte_de_susan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.