Pilaf de peste

Printeaza

Pilaf de peste din: peste, orez, margarina, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Pilaf de peste

  • 1 kg de peşte
  • 2 ceşti de orez
  • 100 g margarina
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine. Se spală, se taie bucăţi- mici şi se pune la fiert în apă cu sare.

Când este fiert se scurge, iar în zeama rămasă se fierbe orezul, adăugându-se margarina. Intr-o tavă unsă cu ulei se aşază un strat de orez, unul de peşte şi se repetă operaţia de mai multe ori.

Deasupra se toarnă o ceaşcăde zeamă în care a fiert peştele şi se dă la cup­tor. La sfârşit se presară verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.