Pilaf de miel cu ceapa si rosii

Printeaza

O reteta delicioasa de pilaf de miel cu ceapa si roşii din: carne de miel, unt, ceapa, pasta de rosii, orez, sare si piper.

Ingrediente:Pilaf de miel cu ceapa si rosii

  • 1 kg carne de miel
  • 150 g unt
  • 1 ceapă
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 200 g orez
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Carnea de miel, fară os, se spală bine, se taie bucăţi potrivite şi se aşează într-o cratiţă cu unt, sare şi piper. Se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se călesc împreună la foc potrivit, până se rumenesc frumos.

Se adaugă pasta de roşii şi se lasă pe foc moderat până ce încep să fiarbă. Apoi se adaugă apă caldă şi se pune capacul pe vas. Se lasă la foc mic până ce fierbe bine. Se scoate carnea şi se transferă într-o altă cratiţă. Deasupra ei se toarnă sosul şi se pune pe foc până începe să clocotească. Se adaugă orezul şi se lasă la cuptor, la foc mic, o jumătate de oră.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.