Piept de pui cu morcovi si caşcaval ras

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu: morcovi, usturoi, smantana, sare, piper, cascaval.

Ingrediente:Piept de pui cu morcovi si caşcaval ras

  • 500 g piept de pui
  • 3 morcovi
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 2-3 linguri de smântână
  • sare
  • piper
  • 400 g caşcaval

Mod de preparare:

Pui pieptul de pui pe o folie de alumi­niu în tava de la cuptor, după care dai morcovii pe râzătoare şi tai ustu­roiul mărunt. Amesteci morcovii şi usturoiul cu smântână şi condimen­tezi după gust, cu sare şi piper.

Intinzi această compoziţie pe pieptul de pui şi dai la cuptor pen­tru circa 45 de minute, până se prăjeşte puiul, între timp, după aproxi­mativ 20 de minute, scoţi şi pui caşcavalul ras peste pui şi laşi tava mai depar­te până se rumeneşte compoziţia.

Poţi servi puiul cu cartofi prăjiţi, cartofi natur sau cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.