Piept de curcan cu sote de fasole verde

Printeaza

Piept de curcan cu sote de fasole verde din: piept de curcan, fasole verde, usturoi, ulei de masline, marar, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_curcan_cu_sote_de_fasole_verde

  • 4 bucati piept de curcan (circa 180 g)
  • 600 g fasole verde
  • 5 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • rozmarin proaspat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bateţi uşor bucăţile de carne, să aibă cca 1 cm grosime. Pudraţi-le cu sare. piper roşu şi rozmarin. Frigeţi-le sau prăjiţi-le pe o tigaie încinsă, unsă cu puţin ulei. Fierbeţi fasolea al dente, în apă clocotită cu puţină sare; scurgeţi-o, puneţi-o într-un castron şi vărsaţi peste ea uleiul.

Adăugaţi sare, piper, mărar tocat şi usturoiul bine zdrobit. Serviţi imediat carnea cu soteul de fasole. Dacă vă place mâncarea mai picantă, puteţi presăra piper roşu măcinat mare.

Piept de curcan cu sote de fasole verde

Piept_de_curcan_cu_sote_de_fasole_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.