Peste oceanic in foitaj cu taitei si ciuperci

Printeaza

 Peste oceanic in foitaj cu taitei si ciuperci

Ingrediente:Peste oceanic in foitaj cu taitei si ciuperci

  • 1 tartă coaptă din foitaj
  • 150 g tăiţei de casă
  • 400 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 50 g parmezan sau şvaiţer
  • 1,200 kg peşte oceanic
  • 1 pahar lapte
  • 1/2 lingură de făină
  • 1 lingură de smantană
  • 150 g unt
  • l/4 lămaie

 

Mod de preparare:

Din peşte se taie 12 escalopuri şi se prăjesc în unt. Tăiţeii se fierb în apă cu sare, se strecoară şi se amestecă cu ciupercile tăiate felii, sotate în unt şi cu parmezanul ras.

Se pun tăiţeii în tartă, peste ei peştele şi se na­pează cu sos alb. Se pune capacul de foitaj şi se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.