Păstrăv în fulgi de porumb

Printeaza

O reteta de pastrav cu fulgi de porumb din: pastravi, iaurt, pesmet, fulgi de porumb, rosii, lamaie, usturoi, sare, piper si boia dulce.

Ingrediente:Păstrăv în fulgi de porumb

  • 2 păstrăvi curăţaţi şi spălaţi
  • 200 g iaurt
  • 100 g pesmet
  • 200 g fulgi de porumb fără adaosuri de zahăr
  • 2 roşii
  • 1 lămâie
  • 3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

In prima fază iaurtul se sărează-piperează-boiază şi se amestecă bine cu zeama de lămâie. În acest amestec se aşează păstrăvii şi se lasă o oră la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb uşor fărâmiţaţi, iar prin acest amestec se tăvălesc păstrăvii care mai apoi se prăjesc în ulei până devin crocanţi.

Preparatul se serveşte cu roşii tăiate cubuleţe, usturoi zdrobit, sare şi pătrunjel verde.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.