Pastrav fript cu frigarui

Printeaza

Pastrav fript cu frigarui din: pastravi, file de cod, lamai, gogosari, ceapa, ardei gras, dafin, ReduSalt, condimente, otet, faina sau amidon, margarina, ulei, apa, piper, salvie.

Ingrediente:Pastrav fript cu frigarui

  • 2 păstrăvi
  • 1 file de cod
  • 2 lămâi
  • 2 gogoşari muraţi
  • 1 ceapă roşie
  • 1 ardei gras galben
  • 1-2 foi de dafin ReduSalt
  • condimente pentru peşte

Pentru sos:

  • 1 linguriţă oţet
  • 1 linguriţă făină sau amidon
  • 50 g margarină sau 50 ml ulei
  • 100 ml apă ReduSalt
  • piper
  • salvie uscată mărunţită

 

Mod de preparare:

Cureţi păstrăvii, îi speli bine şi îi presari cu condimente şi cu Redu Salt. Introduci în burţile peştilor bucăţi de foi de dafin şi îi frigi în cuptorul încins, într-un vas cu apă.

Pentru frigărui, tai pătrăţele fileul de cod şi le presari (ju ReduSalt, piper şi condifnente pentru peşte. Tai, de asemenea, în pătrăţele, ardeiul şi gogoşarul murat. înfigi ingredientele în beţişoare de bambus umezite, alternând peştele cu lămâia şi legumele. Le frigi pe grătarul încins, pe toate părţile.

Serveşti peştele şi frigăruile cu un sos obţinut din ingredientele fierte.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. ce pofta mi-ai facut de un peste pe gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.