Pastrav fript cu frigarui
PrinteazaPastrav fript cu frigarui din: pastravi, file de cod, lamai, gogosari, ceapa, ardei gras, dafin, ReduSalt, condimente, otet, faina sau amidon, margarina, ulei, apa, piper, salvie.
- 2 păstrăvi
- 1 file de cod
- 2 lămâi
- 2 gogoşari muraţi
- 1 ceapă roşie
- 1 ardei gras galben
- 1-2 foi de dafin ReduSalt
- condimente pentru peşte
Pentru sos:
- 1 linguriţă oţet
- 1 linguriţă făină sau amidon
- 50 g margarină sau 50 ml ulei
- 100 ml apă ReduSalt
- piper
- salvie uscată mărunţită
Mod de preparare:
Cureţi păstrăvii, îi speli bine şi îi presari cu condimente şi cu Redu Salt. Introduci în burţile peştilor bucăţi de foi de dafin şi îi frigi în cuptorul încins, într-un vas cu apă.
Pentru frigărui, tai pătrăţele fileul de cod şi le presari (ju ReduSalt, piper şi condifnente pentru peşte. Tai, de asemenea, în pătrăţele, ardeiul şi gogoşarul murat. înfigi ingredientele în beţişoare de bambus umezite, alternând peştele cu lămâia şi legumele. Le frigi pe grătarul încins, pe toate părţile.
Serveşti peştele şi frigăruile cu un sos obţinut din ingredientele fierte.
Pofta buna!
ce pofta mi-ai facut de un peste pe gratar