Pilaf cu peste afumat
PrinteazaPilaf cu peste afumat din: peste afumat, ceapa, orez, dafin, piper, patrunjel, lamaie, margarina.
- 100 g file peşte afumat
- 1 ceapă
- 250 g orez
- 1 foaie de dafin
- boabe de piper
- 1 legătură pătrunjel verde
- 1 lingură de zeamă de lămâie
- 1 lingură margarină
Mod de preparare:
Peştele se pune într-o oală cu 1/2 l apă rece. Se adaugă piperul şi foaia de dafin şi se fierb 8-10 minute. Se strecoară supa într-un vas.
Se topeşte 1 lingură de margarină în care se căleşte ceapa tocată mărunt timp de 3-4 minute. Se adaugă orezul şi supa de peşte şi se lasă la fiert, lş foc mic, 15 minute. Când orezul este fiert, se adaugă peştele desfăcut în fâşii, pătrunjelul tocat şi zeama de lămâie.
Se poate da la cuptor 5-10 minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/pilaf-cu-peste-afumat html