Pastrav a la russe

Printeaza

Pastrav a la russe din: pastrav, orez, ceapa, ardei, rosie, supa, vin, unt, cascaval, marar, sare, piper, aluat, galbenus.

Ingrediente:Pastrav_a_la_russe

  • 4 fileuri de păstrăv afumat
  • 400 g orez pentru pilaf sau risotto
  • 3 cepe
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 1 roşie
  • 500 ml supă
  • 100 ml vin alb sec
  • 50 g unt
  • 50 g caşcaval
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • piper

Pentru copt:

  • 1/2 pachet de aluat foitaj
  • 1 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu unt topit pui la călit ceapa şi ardeii graşi tăiaţi cuburi mici. După ce s-au înmuiat, adaugi orezul, presari sare şi piper şi torni şi supa.

Laşi la fiert 10 minute, tragi de pe foc şi pui bucăţile de peşte tăiate mai mic şi roşia tăiată cuburi. Adaugi caşcavalul ras, mărarul tocat şi vinul.

Pui amestecul într-un vas de cuptor şi, drept capac, aşezi aluatul. Lipeşti bine de margini şi faci o gaură mică în mijloc. Ungi aluatul cu gălbenuş. Laşi la cuptor 20 de minute, cât să se rumenească aluatul.

Pastrav a la russe

Pastrav_a_la_russe

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.