Paste cu legume la cuptor

Printeaza

Paste cu legume la cuptor din: paste fusili, ciuperci, masline, suc de rosii, ulei de masline, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Paste_cu_legume_la_cuptor

  • 500 g fusili
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 200 g masline fara samburi
  • 250 l suc de rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se taie ciupercile bucăţi mai mari, măslinele pe jumătate şi se trag la tigaie timp de 3-4 min.

Se amestecă sucul de roşii cu o lingură de ulei, sare, piper si busuioc după gust si se toarnă peste paste şi legume.

Compoziţia rezultată se pune la cuptor la 1 80° C, timp de 20-25 min.

Paste cu legume la cuptor

Paste_cu_legume_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.