Paste cu dovleac si cascaval

Printeaza

Paste cu dovleac si cascaval din: carne tocată, ceapa, dovleac, paste scurte, boia, ulei, sare, piper.

Paste_cu_dovleac_si_cascaval

Ingrediente:

  •  300 g carne tocată
  •  o ceapă
  •  200 g dovleac
  •  o pungă paste scurte
  •  un praf boia
  •  2 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

Ingrediente pentru copt:

  •  2 albuşuri

 

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se căleşte, după care se adaugă carnea.

Se potriveşte de sare şi, după ce şi-a schimbat culoa­rea, se trage de pe foc şi se presară piper şi boia. Se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Dovleacul se fierbe 15 mi­nute, se scurge, se taie cubu­leţe şi se amestecă uşor cu pastele scurse şi carnea.

Se pune amestecul într-un vas de cuptor, se acoperă cu albuşurile bătute cu caşcaval ras şi se coace 20 de minute.

 

Paste cu dovleac si cascaval

Paste_cu_dovleac_si_cascaval

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică

Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică din: paste, trufe negre, unt, usturoi, , parmezan, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 400g paste (de preferat tagliatelle sau fettuccine) 30g trufe negre, proaspăt rase 2 linguri de unt 1 cățel de usturoi, zdrobit 50g parmezan ras Sare și piper negru, după gust Pătrunjel proaspăt, pentru garnitură   […]

 

retete

Paste cu Pui Alfredo

Paste cu Pui Alfredo din: piept de pui, paste fettuccine, ulei de masline, usturoi, smantana, branza parmezan, sare, piper, patrunjel, fulgi de ardei iute.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui fără oase și fără piele 2 căni de paste fettuccine 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, tocați mărunt 1 cană […]

 

retete

Rețetă Autentică Pasta e Fagioli – Supă Italiană cu Paste și Fasole

Rețetă Autentică Pasta e Fagioli – Supă Italiană cu Paste și Fasole din: paste, fasole alba, ulei de masline extravirgin, ceapa, usturoi, morcovi, telina, rosii, supa de legume, frunza de dafin, oregano, busuioc, sare, piper, parmezan. Pasta e Fagioli, cunoscută și sub numele de “Pasta fazool” în argoul italian-american, este o mâncare tradițională italiană, originară […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.