Paste cu ciuperci si smantana

Printeaza

 Paste cu ciuperci si smantana

Ingrediente:Paste cu ciuperci si smantana

  • 200 g paste
  • 200 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 1 căpăţână usturoi
  • 3 morcovi
  • 150 g smântână
  • ulei
  • 2- 3 ouă
  • pesmet
  • condimente
  • piper
  • ienibahar

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, usturoiul, ceapa şi ciupercile, tai apoi morcovii rondele, ciupercile felii, toci ceapa şi pisezi usturoiul. Fierbi morcovii în apă cu puţină sare şi când s-au înmuiat, pui şi pastele şi le laşi pe foc.

Căleşti ceapa cu usturoiul, iar separat amesteci ouăle cu smântână şi condimentsle. într-o cratiţă unsă cu ulei şi tapetată cu pesmet, aşezi mai întâi un strat de peste cu morcovi, următorul strat cu ceapa şi usturoi, apoi ciupercile şi torni puţin din amestecul cu smântână.

Continui pâre termini cu un strat de paste cu morcovi peste care torni smân­tână amestecată cu ouă. Uleiul îl pui câte puţin între straturi. Dai apoi mâncarea la cuptor până ce se rumeneşte.

Paste cu ciuperci si smantana

Paste cu ciuperci si smantana

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sa fac si eu paste cu ciuperci. Ador pastele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.